Головна Смартфони Представлений Samsung Galaxy S23 FE: характеристики, ціна, дата виходу та багато іншого

Представлений Samsung Galaxy S23 FE: характеристики, ціна, дата виходу та багато іншого

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після річної перерви компанія Samsung відродила лінійку “FE”, яка пропонує флагманські смартфони зі злегка спрощеним “залізом” за нижчою ціною. В Індії, на заході 4 жовтня, корейці представили Galaxy S23 FE . Ми зібрали все, що вам потрібно знати про цей смартфон.

Технічні характеристики Samsung Galaxy S23 FE

Досі «фанатські» версії флагманів Samsung за продуктивністю не поступалися старшим моделям того ж року, оскільки використовували аналогічні процесори. Однак у Galaxy S23 FE на чіпах вирішили заощадити. Новинка запропонує Exynos 2200 або Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 (залежно від ринку продажу). Ці платформи знайомі нам за серією Galaxy S22, так що в плані продуктивності S23 FE буде порівняти з флагманами півторарічної давності.

А ось дизайн смартфона ідентичний останньому поколінню – використовуються преміум матеріали (алюмінієва рама + скло Gorilla Glass 5), а ззаду знаходяться три окремі камери, як у базового Galaxy S23. На компроміс щодо фотоможливостей корейці теж не пішли. Замість непотрібних 2-мегапіксельних заглушок, S23 FE отримав повноцінну систему камер:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • 50 МП основна, OIS.
  • 12 МП ширококутна.
  • 8 МП телевізор з 3-кратним оптичним зумом.

Остання камера – це 10-мегапіксельна фронталка, розміщена у круглому вирізі усередині дисплея. Новинка оснащена екраном діагоналлю 6,4 дюйми, так що за розміром S23 FE знаходиться між Galaxy S23 і S23+. Матриця відноситься до типу AMOLED, має роздільну здатність Full HD+ та максимальну частоту оновлення 120 Гц. Рамки навколо дисплея трохи товщі, ніж у інших моделей серії Galaxy S23, що цілком зрозуміло, враховуючи нижчу ціну. Також заощадили на ультразвуковому сканері відбитків пальців, використовується простіша оптична технологія.

У плані бездротового зв’язку до телефону практично не причепитися, він підтримує мережі 5G, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3, а також NFC. Єдиний фізичний порт на корпусі – USB-C, який можна використовувати для заряджання акумулятора ємністю 4500 мАг. Максимальна потужність заряджання становить 25 Вт, також підтримується бездротова, у тому числі реверсивна зарядка.

Galaxy S23 FE оснащений стереодинаміками та повноцінним вологозахистом IP68. Операційна система – Android 13. Samsung обіцяє 4 великі апдейти ОС та додатковий рік патчів безпеки.

Ціна та дата виходу Samsung Galaxy S23 FE

Смартфон доступний у чорному, білому, зеленому та фіолетовому кольорі корпусу. На вибір є дві зміни пам’яті 8/128 та 8/256 ГБ, вартість базової – 599 доларів.

На ринку США вийдуть пристрої з чіпами Qualcomm, а в Європі, Австралії, Індії та країнах Азії доведеться задовольнятися процесорами Exynos.

Продажі Galaxy S23 FE стартують 26 жовтня. На момент написання статті немає інформації про ціни на версію 256 ГБ. Ми оновимо матеріал, як тільки отримаємо інформацію.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: