Бездротова зарядка BMW може конфліктувати з iPhone 15 – розкрито подробиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви власник новенького iPhone 15 та автомобіля BMW – ймовірно, вам варто задуматись про зміну вбудованої бездротової зарядної станції для свого смартфона. Так, у Мережі з’явилась інформація про те, що у декількох власників BMW при зарядці iPhone від бездротової зарядної станції в автомобілі виникали проблеми з модулем NFC. Що важливо, при спробі перезавантаження iPhone чіп NFC не відновлював роботу.

Варто нагадати, що NFC-чіп у iPhone – це дуже важливий компонент, який відповідальний за ряд фішок, у тому числі Apple Pay та цифрові ключі до автомобіля. Так, користувачі скаржаться, що у них виникає помилка “Could not set up Apple Pay” у додатку Wallet. Інформації про те, як вирішити цю дивну проблему, поки немає.

Деякі користувачі, що зіткнулися з нею, стверджують, що Apple поміняли їхній iPhone на новий через зламаний NFC. Щоправда, це не вирішує проблему в довгостроковій перспективі – нові iPhone стикаються рівно з такою самою поломкою, і проблема залишається невирішеною. Очікується, що найближчим часом з’явиться більше деталей про обставини проблеми та конкретні моделі BMW, з якими це може виникати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.