Apple незабаром вирішить проблему з перегріванням iPhone 15 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові iPhone 15 поступили у продаж минулого місяця, і якщо випуск стандартних iPhone 15 пройшов без поганих звісток, то з iPhone 15 Pro все трохи складніше – користувачі повідомляють про ряд проблем. Серед них згадується те, що iPhone може виділяти неадекватну кількість тепла при щоденному стандартному використанні. Компанія Apple надала офіційну відповідь щодо цієї проблеми.

Так, у Apple повідомили, що iPhone може сильніше нагріватись у перші декілька днів використання через високу фонову активність. Також слід зазначити, що iPhone у перший час вивчає патерни використання користувача. Очікується, що з часом фонова активність, пов’язана з цим початковим налаштуванням, знизиться, і навантаження на систему буде меншим, внаслідок чого зменшиться і нагрівання.

Крім цього, у iOS 17 був помічений баг, який буде виправлений у наступному оновленні програмного забезпечення, і було підмічено, що деякі програми від сторонніх розробників надто сильно навантажують систему. Apple співпрацює з розробниками для вирішення цих проблем.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.