Apple незабаром вирішить проблему з перегріванням iPhone 15 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Нові iPhone 15 поступили у продаж минулого місяця, і якщо випуск стандартних iPhone 15 пройшов без поганих звісток, то з iPhone 15 Pro все трохи складніше – користувачі повідомляють про ряд проблем. Серед них згадується те, що iPhone може виділяти неадекватну кількість тепла при щоденному стандартному використанні. Компанія Apple надала офіційну відповідь щодо цієї проблеми.

Реклама

Так, у Apple повідомили, що iPhone може сильніше нагріватись у перші декілька днів використання через високу фонову активність. Також слід зазначити, що iPhone у перший час вивчає патерни використання користувача. Очікується, що з часом фонова активність, пов’язана з цим початковим налаштуванням, знизиться, і навантаження на систему буде меншим, внаслідок чого зменшиться і нагрівання.

Крім цього, у iOS 17 був помічений баг, який буде виправлений у наступному оновленні програмного забезпечення, і було підмічено, що деякі програми від сторонніх розробників надто сильно навантажують систему. Apple співпрацює з розробниками для вирішення цих проблем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело91mobiles

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Ben Jamin
Ben Jamin
Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: