Секретний флагман LG показали з усіх боків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2 травня компанія LG представить новий флагманський смартфон – G7 ThinQ. Відомий журналіст Еван Бласс, який часто публікує різні витоки, показав, як цей смартфон буде виглядати.

Судячи з прес-Рендеру, у новинки LG буде металевий корпус, подвійна камера, сканер відбитків пальців, 3,5-міліметровий аудіовихід, порт USB Type-C і екран з монобровою, як у iPhone X.

З чуток, LG G7 ThinQ буде оснащений екраном діагоналлю 6,1 дюйма з роздільною здатністю Quad HD + (1440 × 2880 пікселів), процесором Snapdragon 845 4 ГБ оперативної пам’яті, 64-гігабайтним накопичувачем і акумулятором ємністю 3000 мАг. Основна камера отримає два сенсори і зможе робити 16-мегапіксельні знімки, а камера для Селфі буде 8-мегапіксельною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.