Смартфони

Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ і Galaxy S24 – на офіційних рендерах від Onleaks

Share
Час читання: 3 хв.

Отже, день, якого ми так довго чекали, нарешті настав. Тепер у нас є перший погляд на Galaxy S24 Ultra, а також на стандартний S24 і навіть на реальне відео з S23 FE. Отож, давайте не гаятимемо часу й одразу приступимо до справи!

Onleaks показав перший рендер із зовнішнім виглядом S24 Ultra, і знаєте що? Ніяких великих сюрпризів.

Він дуже схожий на S23 Ultra, але це не означає, що це точна копія. Є деякі невеликі зміни, такі як лицьові панелі. Хоча це складно сказати за рендерами, Onleaks згадує, що S24 Ultra не тільки має однакові рамки з усіх чотирьох сторін, а й має одну з найвужчих рамок серед усіх смартфонів, що забезпечує такий естетично приємний вигляд.

Цікаво, що за цими рендерами не до кінця зрозуміло плоский це дисплей чи вигнутий. Однак якщо викрутити трохи тіні, то стає видно, що дисплей скоріше плоский, ніж вигнутий, оскільки кривизна починається десь із середини рамок. Трохи згодом пізніше пізніше OnLeaks опублікував раkuhс, який трохи проливає світло на те, плоский це чи вигнутий екран. Виходить дійсно, щось середнє.

Так, і є нове місце для UWB антени – тепер вона знаходиться на правій стороні смартфона.

Офіційні розміри також говорять про те, що він буде трохи коротшим і ширшим, ніж стара модель. Плюс, цього разу вони використовують Титан. Все інше, здається, відповідає S23 Ultra.

Також було розкрито дизайн Galaxy S24+.

У звіті стверджується, що Galaxy S24+ має 6,7-дюймовий екран, що лише на 0,1 дюйма менше за діагоналлю, ніж передбачуваний розмір екрана Galaxy S24 Ultra. Однак найбільша зміна – це його плоскі боки. Як ви можете бачити на зображеннях, Galaxy S24+ має металеву рамку, скло спереду і ззаду, а також вигнуті кути.

Передня частина пристрою практично повністю закрита екраном з вирізом у формі дірочки для селфі-камери.

У телефоні три задні камери з окремими кільцями, як у Galaxy S23. Таким чином, він не відрізнятиметься від свого попередника, якщо тільки Samsung не випустить для телефону абсолютно нові кольори.

Тепер перейдемо до звичайного S23.


Тут ми бачимо деякі помітні зміни. Перше, що ви помітите, це рамка. Здається, що тут прямо витає вайб iPhone, але все ж є більш гладкі краї – і це добре. Оскільки лиска рамка iPhone хоч і виглядає круто, але не найзручніша. Apple виправила це за допомогою iPhone 15 Pro Max, і схоже, що S24 наслідує цей приклад.

Точніше навіть сказати, що бічні грані S24 стилістично ближче не до айфонів, а до Z Fold 5 і Flip 5. Це означає, що телефон не тільки матиме гарний вигляд, а й зручно лежатиме в руці. Так що, на мій погляд, це непогана зміна.
Лицьові рамки також зазнають позитивних змін. Вони будуть навіть тоншими, ніж на iPhone 15 Pro Max – і це здорово. Але, на відміну від S24 Ultra, звичайний S24 буде трохи вищим і тоншим, ніж його попередник, і в нього також є UWB антена збоку.

Що цікаво, усі телефони S24 матимуть пікову яскравість екрана 2500 ніт, що є значним оновленням порівняно зі старими моделями.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Ексклюзивні функції Pixel та Galaxy нарешті стануть доступними на інших смартфонах

    Функція Circle to Search, вперше представлена у 2023 році, дозволяє користувачам обводити будь-який об'єкт на…

    16.09.2024

    Три Android-бренди працюють над кнопкою, як в iPhone 16

    Схоже, що Nubia та OPPO можуть не бути єдиними виробниками Android, які йдуть слідом за…

    16.09.2024

    П’ять ключових функцій iOS 18, які затримаються до грудня

    На конференції WWDC 2024 Apple анонсувала так багато нових функцій для iOS 18, що запам’ятати…

    15.09.2024

    Новий рекорд Wi-Fi: Morse Micro передала дані на майже 16 км за допомогою HaLow

    Бездротові мережі Wi-Fi зазвичай охоплюють невеликі відстані і призначені переважно для використання всередині приміщень. Однак…

    15.09.2024

    WhatsApp додає нову можливість: Передача прав власності на спільноти

    WhatsApp активно тестує нові функції, і одна з них вже доступна для деяких користувачів бета-версії.…

    15.09.2024

    Штучний інтелект тепер може передбачити землетруси за кілька місяців наперед

    Співробітники Геофізичного інституту Аляскінського університету у Фербенксі виявили, що штучний інтелект може ефективно прогнозувати землетруси…

    15.09.2024