Китайці навчилися збільшувати пам’ять в iPhone 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сайт MyDrivers розповів про китайських умільців, які пропонують послугу зі збільшення обсягу накопичувача в нових смартфонах Apple. Скористатися послугою можна прямо в магазині під час купівлі пристрою.

Економія виходить вагомою. Наприклад, можна придбати Apple iPhone 15 Pro зі 128 ГБ за 1500 доларів і наростити пам’ять до 512 ГБ лише за 95 доларів. Та ж модель iPhone 15 Pro, в якій спочатку 512 ГБ, коштує в Китаї на 410 доларів дорожче базової. Після цієї модифікації є ризик втратити офіційну гарантію Apple, але магазини надають власну гарантію терміном 12 місяців і в разі чого відремонтують смартфон або замінять його.

Деякі майстерні у нас пропонують аналогічну послугу, але вона коштує дорожче, і немає жодної гарантії, що майстер не випаяє якусь запчастину, замінивши її неоригінальною. Через це така модифікація не користується попитом, адже користувачам простіше трохи переплатити і взяти апарат зі збільшеним об’ємом накопичувача.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.