Realme GT5 Pro отримає новий дизайн, камеру-перископ і Snapdragon 8 Gen 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Конкуренція на ринку смартфонів стає дедалі жорсткішою, і компанії постійно намагаються перевершити одна одну в технологіях і дизайні. Китайський бренд Realme нещодавно анонсував вихід нового пристрою, опублікувавши тизер з текстом “Не тільки Max може масштабувати зображення”. Очевидно, це відсилання до Apple iPhone 15 Pro Max, який є першим смартфоном Apple, оснащеним перископічним об’єктивом.

Інсайдер Digital Chat Station натякнув, що новинка називатиметься Realme GT5 Pro. Також він опублікував рендер, який демонструє привабливий дизайн і головну фішку пристрою: камеру-перископ. Її вписали у великий круглий модуль поруч із двома звичайним об’єктивами. На жаль, на зображенні не видно передньої частини смартфона, але можна припустити, що екран отримає тонкі рамки і розташований у центрі виріз під фронтальну камеру.

Характеристики Realme GT5 Pro

Digital Chat Station пише, що GT5 Pro буде топ-флагманом із найпередовішими характеристиками. Його оснастять OLED-екраном з частотою оновлення 144 Гц, і новітнім процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. У максимальній конфігурації пристрій зможе похвалитися 24 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X і сховищем на 1 ТБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Система камер повинна складатися з основного модуля на 50 МП, перископічного об’єктива на 64 МП з 3-кратним зумом (OmniVision OV64B), і ультраширика з поки ще не відомою роздільною здатністю. Доповнить набір акумулятор ємністю 5400 мАг з підтримкою швидкої дротової зарядки потужністю 100 Вт і бездротової зарядки на 50 Вт. Також Realme планує забезпечити захист від води і пилу за допомогою сертифікації IP68. Пристрій дебютує з Realme UI 5.0 на базі Android 14 і матиме металевий корпус. Наразі це вся інформація, якою ми володіємо.

Прем’єру нового флагмана можна очікувати вже цього року. Це станеться незабаром після запуску нового Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 на заході Qualcomm Tech Summit, який відбудеться 24-26 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.