Найцікавіші фішки iOS 17

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так, із новим оновленням прийшло чимало проблем. Наприклад, пристрої iPhone тепер швидше розряджаються. Але питань до цього не виникне, якщо згадати про все, що запровадили Apple. До речі, про найцікавіші нововведення ми тобі зараз і розповімо.

Тамагочі-віджет

Розробники Pixel Pals не сиділи склавши руки. Вони готувалися до нової версії iOS, покращуючи свою програму. З його допомогою на iPhone можна поселити цифрового вихованця . Його доведеться годувати та розважати. А якщо зараз немає часу, посади його на динамічний острів і дай пограти з м’ячем.

Кастомизация будильника

За допомогою StandBy ваш смартфон може стати звичайним будильником або інформаційною дошкою. Справа в тому, що екран очікування у новій iOS повністю налаштовується. Якщо, наприклад, під час прибирання тобі потрібно знати лише час, повідом це свого гаджета і додай йому горизонтальне положення.

Відеореакції

З цією функцією кружечки Telegram заграють новими фарбами. Може, навіть замінять реакції. Адже тепер кожен сам зможе показати їх на відео за допомогою різних жестів. Але краще один раз побачити, як це працює, ніж 100 разів прочитати. Згоден?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Захоплення об’єкта

Наступна фішка припаде до смаку розробникам ігор. Хоча і звичайні користувачі зможуть із нею повеселитися. Справа в тому, що тепер предмети з реального світу можна легко перетворити на 3D-модель за допомогою iPhone . Головне, щоб він був крутіший за версію 12 Pro. Інакше ніяк.

Картки контактів

Хто б що не казав, але Apple вміють робити гарно . І цього разу їхнє дизайнерське рішення з контактами виявилося на висоті. Тепер ти сам вирішуєш, яким тебе бачитимуть під час дзвінка. Налаштовується все: від аватара до кольору імені. Візьми все у свої руки.

NameDrop

До речі, про контакти. Настав час забути про записні книжки — тепер можна поділитися номером, просто приклавши два пристрої iPhone один до одного. До речі, тут і анімація стала чарівнішою. Не віриш? Дивись сам .

Особистий голос

Хочеш говорити, не відкриваючи рота, але вчитися цьому ліньки? Apple допоможуть і тут. Для того, щоб iPhone підмінив тебе на важливих переговорах, потрібно витратити лише 15 хвилин. Протягом цього часу девайс запропонує прочитати кілька фраз та запам’ятає голос. А далі сам зможе озвучувати друкований текст від твого імені. Кіберпанк уже тут.

Пошук пульта

Але оновилися не лише смартфони. tvOS від Apple також вийшла на новий рівень. Після встановлення вона дозволить знайти втрачений пульт, але для цього потрібен буде iPhone та яблучний телевізор не старше 2021 року. Цікаво? Можеш почитати окремо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.