DxOMark протестував Apple iPhone 15 Pro Max – це другий найкращий камерофон у світі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Новий топ-флагман Apple має поліпшену порівняно з моделями минулого року. Про це довго розповідали на презентації, і до аналогічного висновку дійшли в лабораторії DxOMark. Експерти протестували iPhone 15 Pro Max і визнали його одним із найкращих камерофонів на сьогоднішній день.

Реклама

У рейтингу камерофонів iPhone 15 Pro Max посів друге місце. Йому не вдалося обійти чинного лідера Huawei P60 Pro – різниця склала всього 2 бали. Новинка набрала загалом 154 бали, перевершивши торішню модель (iPhone 14 Pro Max) на значні 8 очок. Попередній зсув між поколіннями (перехід з iPhone 13 Pro Max на iPhone 14 Pro Max) становив лише 5 пунктів.

Реклама

При вивченні окремих оцінок видно, що 15 Pro Max панує практично у всіх дисциплінах, особливо у відеозйомці. Він трохи не дотягує до Huawei P60 Pro в області зуму, але телеоб’єктив став одним із головних поліпшень цього року. Також “яблуко” поступається балом за автофокусом і кількома балами у сфері шумів і артефактів. Але загальний результат відмінний.

Тестери DxOMark особливо відзначили точну експозицію для нічних знімків, приємне і природне перенесення кольорів, включно з тілесними тонами, хороший рівень деталізації та ефективну стабілізацію відео. Незначні претензії були висловлені з приводу рівня шуму при слабкому освітленні, не дуже широкого динамічного діапазону (HDR) на фотографіях і падіння деталізації при різних рівнях масштабування.

Ознайомитися з повним тестом iPhone 15 Pro Max від DxOMark можна за цим посиланням.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ