iPhone 15 Pro Max порівняли з найкращими смартфонами Huawei і Xiaomi за якістю камер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відео на фронтальну камеру обидва смартфони можуть записувати в 4К. Але при поганому освітленні під час бігу і в того, і в іншого стабілізація працює не дуже добре.

Фото людей при слабкому освітленні за якістю виходять приблизно однакові. Багато що в цьому випадку залежатиме від особистих уподобань. Але на iPhone знімки виходять більш природні і трохи більш деталізовані порівняно з Huawei. Працює стабільніше під час зйомки теж iPhone.

Портретні знімки і Huawei, і iPhone роблять як на телефотооб’єктив, так і на основну камеру. Однак ні той, ні інший не впоралися з фото на телевік при поганому освітленні. Під час зйомки на основний об’єктив більш деталізовані та різкі знімки виходять на iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Селфі-фото вийшли на iPhone 15 Pro Max і Huawei Mate 60 Pro приблизно однаковими.

Під час зйомки відео в 4К 30 і 60 к/с іноді більше деталей видає iPhone, а іноді – Huawei. Те ж саме стосується стабілізації. Але ведучий вирішив все-таки вибрати iPhone 15 Pro Max, оскільки у нього більше деталей, краща експозиція, менше шуму, більш збалансовані тіні.

З точки зору зуму впорався при 10-кратному збільшенні краще iPhone 15 Pro Max.

Далі ведучий порівняв фото і відео, зроблені на iPhone 15 Pro Max і Xiaomi 13 Ultra. У портретній зйомці однозначно Xiaomi програє iPhone. Це помітно навіть за обрізанням країв об’єктів. Те ж саме стосується звичайних фотографій людей, тобто без використання режиму портрета, а також селфі-знімків.

При відеозйомці в 4К ситуація аналогічна. iPhone справляється з усім краще за конкурента.

Висновок

iPhone 15 Pro Max виявляється, на думку експерта, кращим за Huawei Mate 60 Pro і Xiaomi 13 Ultra у портретній зйомці. Хоча, звичайно, потрібно ще враховувати і те, що він тільки вийшов і що недоліки ще можуть бути виправлені за допомогою оновлень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.