Galaxy A05s забезпечить високу продуктивність при невеликому бюджеті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung працює над парою нових смартфонів серії Galaxy A в рамках свого щорічного оновлення. Двома з цих телефонів будуть Galaxy A05 і Galaxy A05s, обидва з яких за останній місяць стали об’єктом численних витоків, які розкрили багато подробиць про них.

Galaxy A05s отримав величезний приріст швидкості завдяки процесору Snapdragon 680
Очікується, що Galaxy A05 і Galaxy A05s будуть дуже доступними, як і Galaxy A04 і Galaxy A04s, але вони можуть перевищити свою значимість, принаймні, в тому, що стосується продуктивності. Нещодавно було підтверджено, що Galaxy A05 оснащений процесором MediaTek Helio G85, який набагато потужніший за чипсет MediaTek Helio P35 у Galaxy A04. Тепер Google підтвердив, що Galaxy A05s отримає чипсет Snapdragon, причому досить потужний. У списку консолі Google Play зазначено, що Galaxy A05s оснащений процесором Snapdragon 680 і 6 ГБ оперативної пам’яті.

Чипсет Snapdragon 680 створено з використанням 6-нм процесора TSMC, що означає, що він буде трохи енергоефективнішим, ніж 8-нм Exynos 850, встановлений у Galaxy A04s. Snapdragon 680 має чотири високопродуктивних ядра процесора Cortex-A73 з тактовою частотою 2,4 ГГц і чотири енергоефективних ядра процесора Cortex-A53 з тактовою частотою 1,9 ГГц. Він також оснащений графічним процесором Adreno 610, який також придатний для ігор. У телефоні також є основна задня камера на 50 МП з можливістю запису відео у форматі Full HD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У списку майбутнього доступного телефону також зазначено, що він працюватиме під управлінням Android 13 “з коробки”. Судячи з послужного списку Samsung, телефон може отримати щонайменше два оновлення ОС Android і два додаткові роки оновлень безпеки. Очікується, що телефон буде оснащений 6,6-дюймовим екраном з роздільною здатністю Full HD і частотою оновлення 90 Гц. Він також має 4G LTE, Wi-Fi 5, GPS, Bluetooth 5.3, роз’єм для навушників 3,5 мм і порт USB Type-C. Він живиться від акумулятора ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 25 Вт.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.