iPhone 15 Pro знову підвів. Тім Кук обдурив геймерів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виняткова продуктивність флагмана і технологія трасування променів зацікавили гравців і дали надію на появу повноцінних ігор на смартфонах Apple. Блогер протестував можливості новинки і все виявилося не так вже й здорово.

У рамках презентації iPhone 15 були анонсовані великі AAA-проекти, такі як ремейк Resident Evil 4, Resident Evil: Village і Death Stranding. Їхній вихід очікується до кінця року, проте обіцяну силу нового “яблучного” смартфона можна перевірити, погравши в оновлену версію гри Genshin Impact з трасуванням променів.

Для початку автор YouTube-каналу TheRelaxingEnd перевірив продуктивність iPhone 15 Pro на іграх GTA: San Andreas, eFootball PES, PUBG Mobile і Call of Duty Mobile. Тайтли запускалися безпроблемно, а частота кадрів була високою і стабільною. Однак прокачана Genshin Impact з максимальними налаштуваннями графіки змусила пристрій “задуматися”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У ролику видно, як гра раз у раз підвисає під час боїв. Причиною такої поведінки може бути як погана оптимізація, так і банальний перегрів процесора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.