Samsung представила Galaxy A05 і Galaxy A05s: недорогі смартфони з великим екраном і ємним акумулятором

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung представила два нові смартфони, які стануть одними з найбільш бюджетних представників А-серії. Новинки називаються Galaxy A05 і Galaxy A05s. Вони багато в чому однакові, але версія S має трохи більше функцій.

Обидва пристрої отримали типовий для Samsung дизайн. Матеріал виготовлення – пластик, розміри становлять 168.8 х 78.2 х 8.8 міліметрів, вага – 195 грам.

Технічні характеристики Samsung Galaxy A05

Galaxy A05 оснащений 6.7-дюймовим IPS дисплеєм, який має роздільну здатність HD+ (1600х720). За продуктивність відповідає 4G процесор Helio G85 від MediaTek. Є 4/6 гігабайт оперативної та 64/128 гігабайт постійної пам’яті, яку можна розширити картою MicroSD до одного терабайта.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На задній панелі розташувалися дві камери, головна з яких – 50-мегапіксельний сенсор з діафрагмою f/1.8. Її доповнює 2-мегапіксельний датчик глибини (f/2.4), а спереду встановлена 8-мегапіксельна фронталка.

Можна із сарказмом зазначити, що нові бюджетні телефони Samsung чимось схожі на флагмани бренду . Йдеться про підтримку такої самої 25-ватної зарядки та акумулятор ємністю 5000 мАг. За словами Samsung, швидкий зарядний пристрій доведеться купувати окремо. Інші функції включають роз’єм Type-C, мініджек для навушників, бічний сканер відбитків пальців, дводіапазонний Wi-Fi і Bluetooth 5.3. Операційна система – Android 13.

Чим відрізняється Samsung Galaxy A05s?

Дизайн і розміри Galaxy A05s повністю ідентичні, але за характеристиками є деякі відмінності. Це:

  • FullHD+ роздільна здатність екрана
  • Процесор Snapdragon 680 (також не підтримує 5G)
  • Наявність третьої камери ззаду – 2 МП сенсор для макро-фото
  • Роздільна здатність фронталки збільшена з 8 до 16 МП.
  • Відразу 6/128 ГБ пам’яті в базовій конфігурації (замість 4/64 ГБ).
  • Додатковий фіолетовий колір корпусу.

Samsung традиційно не вказує ціни на своєму сайті – їх оголосять окремо для кожного ринку, на якому будуть доступні нові Galaxy A.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.