iPhone 15 Pro Max розпиляли болгаркою. Титану в ньому зовсім трохи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після стандартного тесту iPhone 15 Pro Max на міцність автор YouTube-каналу JerryRigEverything Зак Нільсен вирішив піти далі і розпиляти його навпіл.

Під час розбирання зламаного iPhone 15 Pro Max Нільсен посварив Apple за величезну кількість гвинтів, що з’єднують компоненти з титановою рамою. Розпилявши корпус навпіл болгаркою, він підтвердив заяву компанії про використання алюмінію для внутрішнього оздоблення шасі.

У ролику видно, що виробник термічно з’єднав два метали – сріблястий алюміній усередині і золотистий титан зовні. Блогер вважає, що Apple довелося використовувати таку конструкцію через термічні властивості алюмінію – так смартфон буде менше нагріватися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як виявилося, титану в iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max зовсім мало – товщина рамки становить лише 1 мм. Все інше – алюміній.

На закінчення блогер зазначив, що термічне з’єднання двох металів робить усю конструкцію більш крихкою порівняно з попередніми моделями iPhone, тому краще придбати потужні ударостійкі чохли, щоб запобігти незворотнім пошкодженням пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.