Categories: Смартфони

Samsung запустить в продаж два нових Galaxy S8, включаючи модель з подвійною камерою

Share

Не так давно компанія Samsung запустила в продаж флагманські телефони Galaxy S9 і S9 +, які отримали передове технічне оснащення. Проте, темпи продажів даних мобільних пристроїв вкрай погані , тому південнокорейська корпорація, щоб не втрачати ринок і прибуток, збирається піти на хитрий крок. Вона вирішила створити і запустити в продаж два нові телефони Galaxy S8, щонайменше один з яких отримає подвійну основну камеру, а її, як відомо, немає в оригінальної моделі.

У мережу ось уже як кілька днів ходить інформація про смартфони з модельними номерами SM-G8750 і SM-G8850, під якими ховаються телефони Galaxy S8 Lite і Galaxy A8 Star відповідно. Не можна не помітити, що обидва цих телефону вже сертифіковані в базі TENAA, тобто їх існування підтверджено офіційним джерелом. Тепер питання лише в тому, яке технічне оснащення отримають новинки і коли вони надійдуть у продаж.

Купити дві нових версії Galaxy S8 гарантовано можна буде в Китаї. Не виключена ймовірність поява і в інших регіонах світу, в тому числі і в Україні, проте сильно сподіватися на це все ж не варто. Смартфон S8 Lite оснащений 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 660 з частотою 2,2 ГГц, а також 4 ГБ оперативної пам’яті. Про моделі S8 Star відомо найбільше, і саме вона має подвійну основну камеру і унікальний для телефонів Samsung дизайн задньої кришки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зокрема, Samsung Galaxy S8 Star приписують 6,28-дюймовий Super AMOLED-екран з роздільною здатністю 2220 на 1080 пікселів (FHD +), 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам’яті, 8-ядерний процесор (модель невідома) з тактовою частотою 2 , 2 ГГц, подвійну основну (24 Мп + 16 Мп) і 24 Мп фронтальну камери, роз’єм USB Type-C, а також акумуляторну батарею ємністю 3700 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки Quick Charge 3.0 (Fast Charge).

Офіційна презентація новинок, раз вони вже були сертифіковані в державних установах, повинна відбутися в найближчі 1-2 місяці. Станеться все це гарантовано на території Китаю, але коли саме поки що невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Apple відзвітувала за 2 квартал 2024 року, а Тім Кук розповів про роботу над ШІ

    Сьогодні вночі компанія Apple оголосила фінансові результати за другий фінансовий квартал 2024 року, який відповідає першому цьогорічному…

    03.05.2024

    7 налаштувань конфіденційності Telegram, які варто увімкнути негайно

    Поки невідомо, як довго ми ще можемо користуватися месенджером Telegram, у зв’язку з останніми подіями,…

    03.05.2024

    Функції штучного інтелекту в iOS 18 повинні принести нові можливості роботи в інтернеті

    Очікування щодо майбутньої операційної системи iPhone цього року надзвичайно високі. Після того, як Google і…

    03.05.2024

    У якому приміщенні не можна заряджати смартфон

    До початку літа залишилося не так багато часу. Варто звернути увагу на деякі важливі правила…

    03.05.2024

    Названі головні недоліки сучасних смартфонів, які багато хто вважає за переваги

    Сьогодні в смартфонах з'являються нові і нові функції. Але іноді вони можуть нашкодити. Екрани з…

    03.05.2024

    Apple дозволить альтернативні магазини програм для iPad

    30 квітня Євросоюз повідомив про свої плани прирівняти iPadOS (операційна система для iPad) та iOS,…

    03.05.2024