Google Pixel 8 та Pixel 8 Pro показали у всіх кольорах до презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні швидкої презентації нових смартфонів Google портал MySmartPrice опублікував якісні рендери Pixel 8 та Pixel 8 Pro у різних кольорах, у яких вони будуть продаватися. Кожну з моделей випустять у трьох кольорах.

Google Pixel 8 Pro буде доступний у блакитному, чорному та бежевому виконанні, який у Google називають фарфоровим. У випадку зі звичайним Pixel 8 на вибір будуть рожевий, чорний та сірий варіанти. Що стосується загального дизайну, то новинки схожі на попередні моделі, але з більш заокругленою формою корпусу і трохи зміненим блоком камер. Крім того, обидва апарати мають плоский екран без вигинів по краях.

За наявною інформацією, Pixel 8 Pro отримає 6,7-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю Quad HD+ та частотою оновлення 120 Гц, а Pixel 8 дістанеться 6,16-дюймовий OLED-дисплей на Full HD+ та з такою самою частотою. Обидва встановлять новий процесор Tensor G3, але в Pixel 8 буде 8 ГБ оперативної пам’яті, а в Pro-версії – 12 ГБ. Основна камера очікується однакова – 50 Мп (Samsung ISOCELL GN2). Ультраширококутний модуль у звичайному Pixel 8 залишиться на 12 Мп (Sony IMX386), а Pixel 8 Pro – на 64 Мп (Sony IMX787). Крім того, «прошка» отримає ще телекамеру на 48 Мп (Samsung GM5) з 5-кратним оптичним наближенням, датчиком часу і навіть інфрачервоний термометр.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація Pixel 8 та Pixel 8 Pro запланована на 4 жовтня. За даними інсайдерів, вони отримають розширену підтримку , але разом з тим будуть і відчутно дорожчі за попередників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.