Найкращі телефони майбутнього на 2023 і 2024 роки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 4 хв.

Від недорогих телефонів до свіжих флагманів і складних телефонів – на горизонті не бракує цікавих телефонів майбутнього.

Реклама

Хочете стежити за кожним запуском смартфона, як яструб? Ваш щоденник, мабуть, зайнятий. Від недорогих телефонів і свіжих флагманів до складних – на вашому шляху буде ціла низка блискучих нових телефонів – ось наш путівник найкращими телефонами майбутнього на 2023 і 2024 роки.

Нижче ми зібрали підтверджені релізи, ймовірні запуски та чутки про новинки за наступний рік, щоб ви могли випереджати події у своїх знаннях про смартфони.

Ми також узагальнили основні анонси смартфонів за останні місяці з посиланнями на наші огляди найпопулярніших. Ось наш регулярно оновлюваний список усіх найкращих телефонів майбутнього, які ми очікуємо побачити протягом решти 2023 року і на початку 2024 року.

Найкращі телефони, які з’являться в найближчі місяці

Apple iPhone 15

Apple підтвердила випуск iPhone 15 12 вересня. Незвичайна динамічна острівна насічка з’явиться і в базовій моделі iPhone 15, і майже напевно з’явиться iPhone 15 Plus. Ми також хотіли б бачити запис відео у 8K (чому б і ні), а також камеру з перископічним зумом на моделях Pro, щоб краще відповідати 10-кратному оптичному зуму без втрат, запропонованому значним Galaxy S23 Ultra. На цій ноті ми могли б побачити запуск iPhone 15 Ultra замість iPhone 15 Pro Max, якщо вірити останнім чуткам. Тим часом iPhone 14 Pro Max залишається лідером у світі Apple.

Google Pixel 8 і Pixel 8 Pro

Зазвичай можна покластися на Google, який до кінця року представить пару нових телефонів з чудовими характеристиками, і 2023 рік, схоже, нічим не відрізняється. Очікується, що Pixel 8 і Pixel 8 Pro з’являться в жовтні з удосконаленим дизайном, поліпшеними внутрішніми пристроями і ще більш досконалим обладнанням камери, ніж раніше. О, і вони майже напевно працюватимуть під управлінням Android 14, яка останні кілька місяців проходить публічне бета-тестування. Найгучніші чутки прямо зараз полягають у тому, що Google не буде лідирувати на ринку, зберігаючи варіанти зберігання початкового рівня і (сподіваюся) ціни, які не надто болючі для гаманця. До появи нового покоління Google Pixel 7 Pro залишається одним із наших улюблених смартфонів 2023 року, і його можна придбати за розумні гроші.

Samsung Galaxy S24 Телефонна трійка Samsung Galaxy S залишається одними з найпопулярніших смартфонів, на яких немає значка Apple. Моделі S23, S23 + і S23 Ultra цього року не були гігантським стрибком уперед порівняно з попереднім поколінням, тому є великі надії на те, що Samsung випустить щось особливе у 2024 році. Поточні чутки припускають, що S24 + може не виправдати очікувань, оскільки фірма натомість зосередиться на лінійці з двох телефонів, але оскільки до наступного лютого нічого не вирішено, є достатньо часу, щоб все змінити. не хочете так довго чекати на новий телефон? Лінійка S23, як і раніше, досить продуктивна, з фантастичними камерами і вельми пристойним часом автономної роботи для флагманського телефону.

Samsung Galaxy S23 Plus лідирує Samsung Galaxy S24 Телефонна трійка Samsung Galaxy S залишається одними з найпопулярніших смартфонів, на яких немає значка Apple. Моделі S23, S23 + і S23 Ultra цього року не були гігантським стрибком вперед порівняно з попереднім поколінням, тому є великі надії на те, що Samsung випустить щось особливе у 2024 році. Поточні чутки припускають, що S24 + може не виправдати очікувань, оскільки фірма натомість зосередиться на лінійці з двох телефонів, але оскільки до наступного лютого нічого не вирішено, є достатньо часу, щоб все змінити.

OnePlus 11

Мало що відомо про дебют OnePlus foldable, який, як очікується, з’явиться в продажу пізніше цього року. Фірмі ще належить розгорнути свою тизерну кампанію, але всі ознаки вказують на те, що вона багато в чому схожа з дочірнім брендом Oppo Find N2. Це означає, що він складатиметься у вигляді книжки з коротшим і ширшим дисплеєм, ніж Galaxy Z Fold 5, і має бути оснащений обладнанням флагманського класу.

Ми б’ємося об заклад, що Hasselblad знову допоможе з фронтальною камерою, і вона повинна забезпечити швидку дротову зарядку. Що стосується того, які програмні зміни OnePlus внесе в складаний екран, нещодавній OnePlus Pad має дати кілька підказок щодо того, як OxygenOS працюватиме в ширшому масштабі. Не турбуєтеся про складні телефони? OnePlus 11 – це закупорка традиційного телефону.

Sony Xperia 5 V

Sony насправді не йде на компроміси, коли справа доходить до телефонів. Xperia 1 V – це телефон вищого рівня, але дисплей 4K HDR і приголомшливе налаштування камери коштують недешево, а це значить, що Xperia 5, як правило, підійде тим, у кого кишені не надто глибокі. Очікується, що телефон п’ятого покоління надійде в продаж найближчими місяцями і поверне функції, які ми звикли очікувати від фірми, як-от сховище з можливістю розширення та 3,5-мм порт для навушників. Зображення, що просочилося, припускає установку камери з двома об’єктивами, а процесори Qualcomm останнього покоління також видаються ймовірними. Співвідношення сторін 21:9 також виглядає замковим.

Чи дотягне він до цінової категорії в 1000 доларів? Якщо ви віддаєте перевагу витратити трохи грошей зараз, Xperia 1 V залишається одним з найкращих телефонів з камерою в продажу завдяки своїм приголомшливим ручним режимам.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: