Смартфони

Tecno представила Phantom V Flip – це найдешевша “розкладачка” з Dimensity 8050, 6.9-дюймовим AMOLED-дисплеєм і подвійною камерою

Share

Після безлічі чуток і витоків, Tecno нарешті випустила свій перший телефон-розкладачку під назвою Tecno Phantom V Flip. Модель коштує помітно дешевше за конкурентів, але у неї є багато незвичайних функцій, які можна очікувати від дійсно дорогого пристрою.

Дисплей і зовнішній вигляд

У плані дизайну Tecno черпає натхнення з космосу, пропонуючи круглий зовнішній дисплей, який називають “планетою”, обрамлений об’єктивами камер, що зображують “пояс астероїдів”. Корпус новинки покритий еко-шкірою, щоб підкреслити відчуття розкоші.

Розмір зовнішнього дисплея становить 1.32 дюйма, це AMOLED-панель з роздільною здатністю 466 x 466 пікселів. Усередині знаходиться 6.9-дюймовим гнучкий екран LTPO AMOLED з роздільною здатністю FHD+ (1080 x 2460 пікселів), співвідношенням сторін 20.5:9, піковою яскравістю 1000 ніт і частотою оновлення до 120 Гц. Компанія стверджує, що матриця продовжить функціонувати навіть після 200 000 складань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розміри смартфона становлять 88.77 х 74.05 х 14.95 мм у складеному вигляді, і 171.72 х 74.05 х 6.95 мм у відкритому стані.

Камера

Система камер складається з двох модулів на 64 МП (основна) + 13 МП (ширококутна). Головний модуль представлений світлочутливим сенсором RGBW, який доповнює діафрагма f/1.7 і фазовий автофокус PDAF. Однак оптична стабілізація в характеристиках не заявлена, що може бути проблемою для нічних знімків.

Для любителів селфі є 32-мегапіксельна фронталка з автофокусом і першим у галузі спалахом – невеликі діоди вбудовані прямо в рамку поверх екрана. Крім того, підтримується управління жестами і голосові команди – можна робити фото або записувати відеоблог, не торкаючись до пристрою.

Продуктивність

Що стосується продуктивності, Phantom V Flip оснащений чипсетом MediaTek Dimensity 8050 5G, а також 8 ГБ оперативної і 256 ГБ вбудованої пам’яті. Для тих, хто не знайомий, Dimensity 8050, по суті, являє собою оновлений варіант Dimensity 1300, який створений з використанням технології TSMC N6 (6 нм). Цей восьмиядерний процесор складається з чотирьох енергоефективних ядер Cortex-A55 і чотирьох потужних ядер Cortex-A78, здатних працювати на максимальній частоті до 3 ГГц. Обробку графіки забезпечує чип Arm Mali-G77 з дев’ятьма ядрами.

Пристрій оснащений акумулятором ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкого заряджання потужністю 45 Вт, яка обіцяє заповнити 33% батареї всього за 10 хвилин. Підтримуються різні варіанти підключення: Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.3 і 5G.

Працює пристрій під управлінням оболонки HiOS 13.5, в основі якої лежить Android 13.

Ціна і дата виходу Tecno Phantom V Flip

Новинка представлена у двох колірних варіантах: чорному і фіолетовому. Для європейських покупців телефон коштуватиме 699 євро , що досить дешево. Для порівняння, ціна Samsung Galaxy Flip5 стартує від 1339 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Tecno
  • Останні записи

    В мережу потрапили шпалери та кольори Google Pixel 9

    Телефони Google Pixel завжди мали чудові шпалери. Перші кілька поколінь дивували нас живими шпалерами, розробленими…

    18.05.2024

    Компанія Apple змінила систему охолодження на новому iPad Pro

    Канал Phone Repair Guru опублікував відео розбирання 13-дюймового планшета iPad Pro, заснованого на новітній SoC…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

    Майбутній флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 6 засвітився у базі синтетичних тестів Geekbench 6…

    18.05.2024

    Apple випустить найтонший в історії iPhone замість моделі Plus

    Компанія Apple готується представити найтонший iPhone. Імовірно, модель називатиметься iPhone 17 Slim і може вийти…

    18.05.2024

    Samsung змінить конструкцію дисплея майбутнього Z Flip 7 і зробить його жорсткішим

    У липні Samsung представить на своєму заході в Парижі нове покоління складних смартфонів - Galaxy…

    18.05.2024

    Роздільна здатність екрану телефону: на що впливає і яке вибрати

    Роздільна здатність екрана — один із головних параметрів, які відповідають за якість зображення. Розкажемо, екрани…

    18.05.2024