Huawei Mate 60 Pro розібрали, виявивши недоліки смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний YouTube-канал PBKreviews, що спеціалізується на розбиранні смартфонів та інших гаджетів, взявся за Huawei Mate 60 Pro. Результати виявилися доволі цікавими.

Mate 60 Pro викликав багато суперечок, тому що це черговий флагманський смартфон Huawei після потрапляння в чорний список США в 2019 році. Це означає, що компанія не може закуповувати певні компоненти в американських постачальників, включно з чіпами від Qualcomm.

Незважаючи на санкції, Huawei випустила Mate 60 Pro з 5G-чіпсетом, виробленим за 7-нм техпроцесом. Відео розбирання від PBKreviews показало материнську плату телефону, на якій розташовані чипи RAM від SK Hynix, встановлені над чипсетом HiSilicon Kirin 9000s.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

SK Hynix почала розслідування того, як її чипи оперативної пам’яті потрапили в Mate 60 Pro – компанія заявляє, що не продавала їх Huawei ще з 2020 року.

Крім того, відео показало, що у Mate 60 Pro дуже складно знімається дисплей. Тест на стійкість до падінь від PBKreviews показав, що скло Kunlun 2 дуже міцне, але 6,82-дюймовий LTPO AMOLED-дисплей був безповоротно пошкоджений при спробі його зняти.

Це говорить про те, що дисплей дуже щільно приклеєний, що робить його заміну складною і дорогою. У підсумку Huawei Mate 60 Pro отримав оцінку ремонтопридатності 5 з 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.