Як iPhone X змусив Xiaomi відкласти реліз флагмана Mi 7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В результаті марних спроб скопіювати напрацювання Apple, що лежать в основі Face ID, компанія Xiaomi була змушена відкласти реліз флагмана Mi 7. Про це пише DigiTimes з посиланням на джерела в галузі. За даними співрозмовників видання, китайський виробник так і не зміг навчити майбутній смартфон безпомилково впізнавати свого власника в обличчя, взявши додатковий час на адаптацію технології.

Повідомляється, що в разі успіху Xiaomi, Mi 7 стане першим смартфоном під керуванням Android з аналогом Face ID від Apple. Повірити в це з урахуванням недавнього фіаско виробника досить складно. Йдеться про програмну технології розпізнавання осіб, яку Xiaomi не подужає доопрацювати до релізу Xiaomi Mi Mix 2S, понадіявшись на лояльність споживачів і пообіцявши випустити її коли-небудь потім.

Смішно навіть думати, що Xiaomi зможе ось так запросто реалізувати адекватно працюючий комплекс лицьовій ідентифікації, на опрацювання якого у Apple пішло кілька років. Найкраще, чого взагалі можна очікувати, – звичайна фронтальна камера з підсвічуванням, що дозволяє розгледіти обличчя користувача в темряві. Розраховувати ж на більш глибоке вивчення інженерами Xiaomi питань ідентифікації не доводиться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.