iPhone 15 Pro розібрали на шматочки. Чим він відрізняється від iPhone 14 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На YouTube-каналі PBKreviews вийшло відео, на якому показано процес розбирання iPhone 15 Pro на складові компоненти. Цей ролик дає змогу зрозуміти, чим новий флагман Apple відрізняється від торішнього на конструктивному рівні.

Реклама

Загалом всередині iPhone 15 Pro все влаштовано приблизно так само, як iPhone 14 Pro, відмінності мінімальні. Насамперед виділяється використання нового проміжного шасі, яке дає змогу майстрам-ремонтникам простіше зняти задню скляну панель перед діагностикою та ремонтом.

Розбирання підтвердило, що в iPhone 15 Pro використовується акумулятор ємністю 3274 мАг, що на 74 мАг більше, ніж у iPhone 14 Pro. Розмір акумулятора приблизно такий самий, форма та сама – Г-подібна. На відео також показана логічна плата, в яку впаяний процесор Apple A17 Pro (хоча він чомусь не підписаний), але цьому приділено не так багато уваги, як хотілося б.

Наступного тижня вийде публікація з більш ґрунтовним розбиранням iPhone 15 Pro від iFixit. Не виключено, що хлопці розберуть і модель iPhone 15 Pro Max, і ми зможемо детально роздивитись модуль камери, примітний тим, що він має систему тетрапризмової лінзи і підтримує 5-кратний оптичний зум.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: