Смартфони

Інсайдер пояснює, чому iPhone 15 стане найбільшим оновленням з моменту появи 5G три роки тому

Share
Час читання: 2 хв.

У новому випуску свого розсилки новин Power On Гурман назвав усі зміни, які, на його думку, з’являться в нових телефонах. Більшість чуток не нова, але після того, як Гурман підтвердив їх, ймовірність того, що вони виявляться правдою, зросла.

Динамічний острів та порт USB-C будуть стандартними для всієї серії.

Очевидно, що рамка корпусу iPhone 15 Pro і Pro Max буде зменшена приблизно з 2,2 до 1,5 мм за допомогою технології, яка називається LIPO (low-injection pressure over-molding). Компанія використовувала цю технологію для того, щоб зробити межі Apple Watch Series 7 та Series 8 тоншими та збільшити площу екрану.

Більш тонкі обідки зроблять нову ітерацію годинника ще на один крок ближче до мрії Apple про телефон з цілісним екраном.

Як повідомлялося раніше, в моделях Pro краї з нержавіючої сталі будуть замінені на титанові, які є чудовим матеріалом. Він легший, міцніший і не є магнітом для відбитків пальців. Задня панель пристроїв, як і раніше, буде виконана з матового скла, але краї, що з’єднують бічні та передню панелі, будуть не такими гострими, як раніше.

У iPhone 15 Pro і Pro Max, швидше за все, буде використовуватися новий швидший та енергоефективний чіп, створений за 3-нм техпроцесом. Внутрішня конструкція телефонів буде такою самою, як у iPhone 14, що полегшить їх ремонт.

Гурман також стверджує, що в iPhone 15 Pro Max варто очікувати на серйозні оновлення задньої камери, такі як оновлені об’єктиви і ширший діапазон оптичного зуму. У попередніх повідомленнях йшлося про те, що найбільша модель отримає телеоб’єктив перископ.

Що стосується звичайних моделей, то вони працюватимуть на базі чіпа A16 від iPhone 14 Pro і, як очікується, отримають значні покращення камери. Раніше повідомлялося, що телефони отримають 48-Мп камеру, хоча вона може відрізнятись від тієї, що буде встановлена ​​на iPhone 15 Pro.

Нарешті, Гурман підтверджує чутки, згідно з якими моделі Pro більше не будуть оснащуватися сенсорними кнопками, а замість перемикача звуку/кільця може з’явитися кнопка Action, що настроюється.

У звіті йдеться, що ці нові функції стануть найзначнішим оновленням з того часу, як три роки тому в iPhone була додана функція 5G. Це може зробити майбутні моделі одними з найкращих телефонів року.

Ці зміни можуть призвести до незначного підвищення ціни весь модельний ряд поза США. У США моделі Pro можуть виявитися дорожчими за поточну лінійку, ціна якої починається від 999 $. Для порівняння, титановий годинник Apple коштує на 100$ дорожче, ніж моделі з нержавіючої сталі. У недавньому повідомленні говорилося, що iPhone 15 Pro може коштувати на 200 доларів більше, ніж iPhone 14 Pro.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

View Comments

  • З розморозкою. Презентацію проспали?

Опублікував
Лужна Софія
Tags: iPhone
  • Останні записи

    Nintendo Switch 2 вийде навесні 2025 року з магнітними джойконами і новим дизайном стіків

    У недавньому випуску іспанського подкасту Vandal Radio було розкрито нові подробиці про майбутню консоль Nintendo…

    28.09.2024

    Смарт-телевізори Samsung та LG роблять приховані скріншоти

    Популярні моделі смарт-телевізорів Samsung та LG таємно роблять скріншоти екрану, навіть коли користувач використовує їх…

    28.09.2024

    OpenAI планує збільшити вартість підписки на ChatGPT до $44

    OpenAI готується залучити $7 мільярдів у новому раунді фінансування, що може підвищити її оцінку до…

    28.09.2024

    Годинник Xiaomi Watch 2 випустили в новому кольорі

    На міжнародному ринку з'явилася нова версія розумного годинника Xiaomi Watch 2 у стильному кольорі Titan…

    28.09.2024

    VIVO випередила Samsung і Google у випуску Android 15 для флагманів

    Чудова новина для власників флагманських смартфонів VIVO – компанія першою серед великих брендів надала стабільні…

    28.09.2024

    Apple відмовляється від інвестицій в OpenAI

    Apple відмовилася від планів інвестувати в OpenAI, одного з провідних гравців у сфері штучного інтелекту,…

    28.09.2024