Google Pixel отримає найочікуванішу функцію iPhone 15 і iOS 17

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google скопіювала дуже корисну функцію нових айфонів лише через пару днів після її оприлюднення. Про це пише 9to5Google.

Йдеться про відображення стану акумулятора. Ми розповідали, що дата виробництва батарейки і кількість циклів перезарядки відображатиме iPhone 15, а тепер аналогічна функція раптово з’явилася і в Google Pixel.

Згідно з джерелом, у свіжій бета-версії Android 14 QPR1, яка щойно вийшла, з’явилося кілька помітних змін і доповнень. Серед іншого, у розділі “Налаштування” → “Про телефон” можна знайти новий пункт “Інформація про батарею”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всередині буде зібрано всі актуальні дані про акумулятор: дата виготовлення і кількість циклів перезарядки, які він пережив. Це дуже корисне й очікуване нововведення, оскільки для оцінки ємності на Android зазвичай доводиться використовувати сторонній софт.

Цікаво, що Google так і не перейняла в iOS більш очевидну фічу – відображення залишкової ємності акумулятора у відсотках. Як ми вже розповідали раніше, точно зрозуміти стан батарейки можна лише оцінивши обидва ці параметри – кількість циклів і залишкову ємність. Окремо вони малоінформативні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.