Qualcomm анонсувала новий процесор для смартфонів середнього рівня Snapdragon 7s Gen 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У світі мобільних технологій настає нова ера: Qualcomm представила свіжий процесор Snapdragon 7s Gen 2.

Цей чип, створений за 4-нм техпроцесом Samsung, позиціонується як рішення середнього рівня і може з’явитися на ринку вже цього місяця.

Snapdragon 7s Gen 2 оснащений восьмиядерним процесором, включно з чотирма ядрами Kyro Gold на базі Cortex-A78 з тактовою частотою 2,4 ГГц і чотирма ядрами Kyro Silver на базі Cortex-A55 з частотою 1,95 ГГц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До процесора додається графічний прискорювач Adreno 710, здатний обробляти дисплеї з роздільною здатністю до FullHD+ і максимальною частотою оновлення 144 Гц.

Новинка підтримує платформу FastConnect 6700 і модем Snapdragon X62 5G, що забезпечують швидкість завантаження до 2,9 Гбіт/с. Підтримуються мережі 5G як у діапазоні sub-6GHz, так і mmWave, а також Wi-Fi 6 і Wi-Fi 6E.

У сфері фотографії новинка підтримує одну камеру з роздільною здатністю до 200 Мп і безліч функцій на базі ШІ. Крім того, чип підтримує LPDDR5 RAM з частотою 3200 МГц, технологію швидкої зарядки Qualcomm Quick Charge 4+ і безліч інших функцій.

Зазначимо, що за останніми чутками, першими смартфонами на новому чипі стануть моделі із серії Xiaomi Redmi Note 13, анонс яких очікується найближчим часом.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.