Новий смартфон – старі проблеми: титан в iPhone 15 Pro дуже легко дряпається

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У цьому поколінні суперфлагманських смартфонів iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max Apple відмовилася від нержавіючої сталі на користь титанового сплаву, який набагато міцніший і легший за всі попередні рішення.

Однак разом із цим у смартфонів з’явилися нові болячки. Користувачі X (екс-твіттер) вже встигли перевірити стійкість до подряпин iPhone 15 Pro, і виявилося, що на титанових гранях можна з легкістю залишити потертості, відколи й глибокі подряпини.

Варто зазначити, що MacBook Air на M2 у кольорі Midnight також страждає від подібної проблеми, але через свої хімічні особливості цілісний алюмінієвий корпус досить добре зберігає фарбу, на відміну від того ж титану, який не дуже добре проявив себе ще минулого року. Власники Apple Watch Ultra масово скаржилися, що годинник не витримує навіть незначних ударів – на ньому миттєво з’являються відколи або подряпини.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з усього, власникам нових iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max доведеться ховати свої суперфлагмани в чохли, якщо вони хочуть зберегти свої девайси в первісному вигляді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.