iPhone 15 Pro можна використовувати як повноцінну ігрову консоль

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один із китайських відеоблогерів продемонстрував ігрові можливості iPhone 15 Pro. Він підключив до смартфона геймпад, вивів зображення через USB Type-С на телевізор і запустив гру Resident Evil Village. Грати виявилося досить комфортно – точнісінько як на ігровій консолі.

Картинка виводилася майже без затримки, роздільна здатність становила 720p за 30 кадрів на секунду з підтримкою режиму HDR. Блогер керував грою за допомогою підключеного через Bluetooth-з’єднання геймпада DualSense від PlayStation. Єдиний недолік – зображення дублювалося і на смартфоні, і на телевізорі. Звісно, смартфон можна повернути так, щоб екран не було видно і він не заважав, але заряд все одно буде інтенсивно витрачатися.

Довго грати подібним чином не вийде, оскільки графіка ААА-проекту сильно витрачає заряд, заряджати смартфон через кабель під час гри не можна, оскільки USB-роз’єм зайнятий, а бездротова зарядка може викликати сильний нагрів внутрішньої начинки, що призведе до зниження продуктивності процесора або аварійного вимкнення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.