Galaxy S24 Ultra – нові чутки про майбутній флагман Samsung

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Коли Samsung закінчили з випуском усіх своїх флагманів цього року, основна увага перемикається на Galaxy S24 Ultra, який стане флагманським смартфоном компанії наступного покоління. Він матиме покращений дисплей, дизайн, процесор і програмне забезпечення, але з’явився дикий слух, що Samsung може відмовитися від одного зі своїх телеоб’єктивів.

Реклама

Зазвичай надійне джерело інформації Ice Universe стверджує, що в Galaxy S24 Ultra буде відсутній телеоб’єктив з 10-кратним оптичним зумом. Інсайдер настільки зрадів цій новині, що поспішив її назвати 100% підтвердженою. І зазвичай, коли Айс Універс пише про 100% це означає багато чого.

Однак все ще складно повірити, що Samsung прибере щось, що давало їм перевагу перед конкурентами – Apple, OPPO, Vivo і Xiaomi. У цю чутку зараз важко повірити, і краще було б дочекатися більш достовірної інформації, з огляду на те, наскільки айс останнім часом полюбив бездумно хейтити Самсунг.

На підтвердження цього, Ice Universe пізніше видалив свій початковий пост, в якому він стверджував зі 100% упевненістю, що в Galaxy S24 Ultra буде відсутня камера з 10-кратним оптичним зумом. У наступному повідомленні він оголосив, що повернеться і “опублікує інформацію після того, як з’ясує деталі”. Тож, по-перше, робимо висновок про інсайди Айса, зокрема про рамки С24 Ультри, які, за його твердженням, ледь не такими, як в А54, будуть. І по-друге, поки не переживаємо про десятикратний оптичний зум S24 Ultra. Він нікуди не має подітися. Це настільки очевидна перевага Самсунг над усіма іншими смартфонами, що його вбивство схоже на суїцид.

Також повідомляється, що смартфон отримає оновлений основний датчик камери ISOCELL HP2X на 200 МП, надширококутну камеру на 12 МП і новий телеоб’єктив на 50 МП з 3-кратним оптичним зумом.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ