iPhone 15 не заряджається до 100% через приховане налаштування

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Нещодавно представлені моделі iPhone 15 отримали нове налаштування, якого ще не бувало на айфонах. Про неї пише MacRumors.

Реклама

Згідно з джерелом, усі моделі iPhone 15 вміють обмежувати зарядку 80 відсотками і не заряджатися повністю. Досі в iOS була присутня адаптивна зарядка – коли смартфон, залишений заряджатися на ніч, припиняв зарядку на 80% до ранку, а вранці добирав рівень, що залишився.

Тепер же покупці iPhone 15 можуть бути збиті з пантелику, коли їхній новенький смартфон не захоче заряджатися повністю. Ця функція відключається в розділі “Налаштування” → “Акумулятор” → “Стан акумулятора” → “Оптимізована зарядка”. Там можна вибрати колишній варіант розумної зарядки, постійне обмеження на рівні 80%, або відключити регулювання зовсім.

Оскільки старіші моделі iPhone теж уміють тимчасово обмежувати зарядку на 80%, незрозуміло, чому вони не отримали аналогічну функцію в iOS 17. Потенційно вона здатна зберегти здоров’я акумулятора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: