iPhone 15 Pro Max став найпотужнішим смартфоном за всю історію AnTuTu

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З моменту відкриття попередніх замовлень на нову серію iPhone 15, технологічний світ з нетерпінням очікував перших тестів пристроїв.

І ось, iPhone 15 Pro Max не просто увійшов у гру, а й відразу ж заявив про себе, встановивши рекордні показники в бенчмарку AnTuTu.

Згідно з популярним інструментом для тестування продуктивності смартфонів, новинка Apple набрала астрономічні 1 641 883 балів. Цей показник розбивається на кілька компонентів: CPU – 392 643, GPU – 58 773 434, пам’ять (MEM) – 306 164 і користувацький досвід (UX) – 345 342.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основною рушійною силою новинки є процесор A17 Pro, перший у серії A з приставкою “Pro”. Цей чип створено на передовому 3-нм техпроцесі від TSMC, що дало змогу збільшити кількість транзисторів із 16 до 19 млрд.

Крім того, GPU в iPhone 15 Pro Max отримав істотний апгрейд, включно з додаванням додаткового ядра і підтримкою Mesh Shading і апаратного трасування променів. Це відкриває нові горизонти для мобільного геймінгу та графіки.

Порівняно з попередньою моделлю iPhone 14 Pro Max на процесорі A16, новий iPhone 15 Pro Max продемонстрував значне зростання продуктивності. Це не просто крок уперед, це справжнісінький стрибок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.