Ремонт скла на задній кришці iPhone 15 Pro обійдеться в 2 рази дешевше, ніж у торішньої моделі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви є щасливим володарем нового iPhone 15 Pro і раптом зіткнулися з нещастям у вигляді розбитого скла на задній кришці, у нас є для вас хороші новини.

Вартість ремонту цієї частини смартфона значно знизилася порівняно з торішніми моделями. Тепер, щоб замінити розбите скло на iPhone 15 Pro, потрібно всього $169, а для Pro Max – $199.

Це на $350 дешевше, ніж раніше: за ремонт iPhone 14 Pro і 14 Pro Max компанія брала $499 і $549 відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Знижена вартість, ймовірно, пов’язана з великими змінами в дизайні нових моделей. Тепер скло на задній кришці можна зняти і замінити окремо від інших компонентів телефону, що спрощує процес ремонту.

Раніше скло було тісно інтегровано в корпус пристрою, що робило його ремонт вкрай скрутним.

Зазначимо, що для тих, хто оплатив страховий план Apple, ремонт коштуватиме всього $29.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.