Apple відправила iPhone 15 першим покупцям

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні офіційного релізу 22 вересня, Apple почала відправлення перших замовлень iPhone 15 і iPhone 15 Pro.

Це не означає, що пристрої прибудуть до покупців раніше запланованої дати, але тепер вони можуть відстежувати рух замовлення по всьому світу.

На офіційному сайті Apple статус більшості замовлень все ще відображається як “готується до відправки”. Однак, для тих, хто не бажає чекати, існує обхідний шлях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сервіс UPS пропонує можливість відстеження замовлення, навіть якщо на сайті Apple воно не оновилося. Для цього можна скористатися платформою UPS My Choice або функцією “Track by Reference Number”.

За даними UPS, деякі iPhone 15 вже в дорозі і мають бути доставлені в день офіційного запуску.

Зазначимо, що це вкрай хвилюючий момент для тих, хто з нетерпінням чекає на свій новенький iPhone 15. І якщо ви один зі щасливчиків, хто встиг оформити попереднє замовлення, стежте за рухом вашого пристрою і готуйтеся до його швидкого прибуття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.