Яка максимальна швидкість зарядки у преміальних iPhone 15 Pro і 15 Pro Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Свіжі дані про iPhone 15 Pro і 15 Pro Max розкривають цікаві подробиці про зарядку цих пристроїв.

Згідно з інформацією, опублікованою на японському технологічному сайті Mac OTAKARA, максимальна швидкість зарядки для цих двох моделей становить 27 Вт. Це значення залишилося незмінним порівняно з попередніми моделями.

Крім того, якщо використовувати USB-C порт на iPhone для зарядки інших пристроїв, максимальна потужність складе 4,5 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А це значне збільшення порівняно з попередніми моделями, де максимальна потужність при використанні Lightning-порту становила всього 300 мВт.

Все це підтверджує активну роботу Apple над оптимізацією зарядки своїх пристроїв, незважаючи на незмінність основних параметрів. Однак значне збільшення потужності при використанні USB-C порту для зарядки інших пристроїв є приємним бонусом для користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.