Не поспішайте брати титановий iPhone 15 Pro. У смартфона є велика косметична проблема

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однією з ключових фішок старшої лінійки нових iPhone 15 Pro і Pro Max стала титанова рамка корпусу. Завдяки використанню нового матеріалу Apple вдалося створити дуже міцну, але водночас легку конструкцію, яка, до того ж, ще й має класний вигляд.

Хоча з останнім твердженням уже можна посперечатися. На опублікованих фото і відео помітні проблеми з тим самим титановим шасі iPhone 15 Pro. Поверхня активно збирає сліди і відбитки, а область навколо кнопок виглядає немов вицвілою від частого контакту з пальцями. З урахуванням того, що смартфони перебувають у прес-зоні менше тижня, такий швидкий знос можна вважати серйозним дефектом.

Якщо вірити свідченням очевидців, найсильніше брудняться рамки iPhone 15 Pro у синьому та чорному кольорі корпусу. Можливо, насправді плями не виглядають настільки помітно, як на відео під певним кутом. Але якщо ролики передають реальний стан справ, то виникає багато запитань до Apple, яка, з її скрупульозним підходом до дизайну, прогледіла очевидний недолік.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.