iPhone 15 Pro і Pro Max виявилися дешевшими в ремонті, ніж їхні попередники

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, Apple взяла курс на спрощення ремонту фірмових смартфонів. Слідом за оснащенням iPhone 14 знімною задньою кришкою компанія практично втричі знизила ціну аналогічного ремонту нових iPhone 15 Pro і Pro Max у разі звернення до офіційного сервісного центру.

На сайті підтримки Apple оновився прайс-лист на послуги ремонту iPhone. У ньому з’явилися актуальні моделі – як виявилося, заміна скла задньої кришки iPhone 15 Pro і Pro Max коштує $169 і $199 відповідно. Для порівняння, та ж операція для iPhone 14 Pro коштувала $499, а для 14 Pro Max – $549. Підсумковий прейскурант на цю послугу при зверненні в американські АСЦ тепер виглядає так:

  • iPhone 14 і 15: $169
  • iPhone 14 Plus і 15 Plus: $199
  • iPhone 14 Pro і 15 Pro: $499 і $169
  • iPhone 14 Pro Max і 15 Pro Max: $549 і $199

Ціна вказується без урахування розширеної платної гарантії Apple Care+. При її оформленні заміна скла обійдеться користувачеві всього в $29. Крім того, компанія оновила ціни на обслуговування розумних годинників Apple Watch Series 9 і Ultra 2. Раніше заміна їхньої АКБ коштувала $79, тепер же подорожчала до $99.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.