Samsung збільшить розмір дисплея Galaxy S24 і S24+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З наближенням релізу серії смартфонів Samsung Galaxy S24 про новинки стає відомо все більше. Нещодавно інсайдери опублікували звіт про дисплеї майбутніх смартфонів. Вони стверджують, що цього року два з трьох флагманів бренду отримають дисплеї більшого розміру порівняно з попередниками.

За даними порталу Mydrivers, діагональ екрана Samsung Galaxy S24 складе 6,2 дюйма. Це більше, ніж у Galaxy S23, але смартфон все ж таки виявиться одним із найкомпактніших пристроїв на базі процесора Snapdragon 8 Gen 3. Моделі Galaxy S24+ джерело приписує 6,7-дюймову AMOLED-панель (проти 6,6″ у S23+), а топовій Galaxy S24 Ultra – 6,8-дюймовий дисплей. Остання, як очікується, матиме більш прямокутну форму корпусу з гострими кутами в дусі серії Galaxy Note.

Раніше новинки пройшли сертифікацію у регулятора 3C, завдяки чому стало відомо, що базова модель серії отримає підтримку 25-ватної швидкої зарядки, а версії Plus і Ultra будуть “розігнані” до 45 Вт. Офіційно технічні характеристики і дату анонсу нових флагманських смартфонів Samsung ще не оголошувала. За чутками, їхня презентація відбудеться в січні 2024 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.