Samsung Galaxy S24 уже зареєстровано в Китаї: що відомо про модель

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Samsung готується представити свій новий флагманський смартфон Galaxy S24, який стане конкурентом для iPhone 15/15 Pro, повідомляє відоме джерело витоків UniverseIce. Очікується, що всі три моделі Galaxy S24 отримають новітні OLED-панелі, 3-нм чіпсети Snapdragon і Exynos і нове ПЗ на базі Android 14. Презентація очікується в січні або лютому.

Реклама

За даними китайського регулятора, реєстрація відбулася 14 вересня, виявлено три моделі: SM-S9210 (Galaxy S24), SM-S9260 (Galaxy S24+) і SM-S9280 (Galaxy S24 Ultra). Відомо поки що небагато – ємність акумулятора і потужність зарядки: 4000, 4900 і 5000 мАг за 25-Вт зарядки для найменшого і 45-Вт аналога для старших.

UniverseIce говорив, що Galaxy S24+ буде чи не ключовою моделлю в серії завдяки поверненню панелі QHD+, вузьким рамкам і невисокій щодо Ultra ціні. Також Galaxy S24+ і Galaxy S24 Ultra можуть отримати нову технологію батарейки, яка дасть змогу реалізувати швидке заряджання без зносу акумулятора.

Однак, дизайн тріо ми поки що можемо бачити лише на концептах, а OnLeaks поки що мовчить. У жовтні відбудеться анонс Snapdragon 8 Gen 3, ближче до того часу очікуємо більше конкретики щодо Galaxy S24. Проте, вже зараз можна сказати, що нові моделі стануть справжніми потужними пристроями, які зможуть конкурувати з найкращими смартфонами на ринку.

Спочатку у відео пробують подряпати зовнішній екран, який захищений склом Corning Gorilla Glass Victus 2.

Подряпини з’явилися на шостому рівні твердості предмета, що дряпає, за шкалою Мооса, а більш глибокі подряпини – на сьомому рівні. Це відповідає результатам більшості флагманів.

Матеріал внутрішнього екрана можна подряпати матеріалом із твердістю 2 за шкалою Мооса, що не є несподіваним для гнучкого екрана.

Бічна рамка і новий шарнір телефону виконані з алюмінію і схильні до подряпин.

Перевірка “вогнем” показала, що зовнішній екран витримав близько 10 секунд, перш ніж з’явилися чорні пікселі, а внутрішній екран витримав 15 секунд.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ