Qualcomm представила 4-нм процесор Snapdragon 7s Gen 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Qualcomm представила свій новітній чипсет Snapdragon 7s Gen 2, який дебютує в смартфоні Redmi Note 13 Pro. Цей 4-нм чипсет, мабуть, є найслабшим серед чипсетів серії Snapdragon 7, але це не означає, що він поганий (сподіваємося).

Snapdragon 7s Gen 2 оснащений вісьмома процесорними ядрами, порівну розділеними між кластерами ефективності та продуктивності. Qualcomm не розкриває особливостей графічного процесора.

Крім того, цей чіпсет оснащений повільнішим порівняно з аналогами модемом Snapdragon X62, Bluetooth 5.2 і технологією зарядки QuickCharge 4+. Його процесор Spectra Image Signal Processor (ISP) підтримує встановлення камер з роздільною здатністю до 48 Мп одинарної або 32 Мп + 16 Мп подвійної.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Примітно, що Qualcomm розмістила Snapdragon 7s Gen 2 нижче Snapdragon 7 Gen 1 у своєму стеку продуктів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.