Фотографія коробки Xiaomi Mi 6X підтвердила його топові характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi готується до анонсу нового пристрою Mi 6X. Інформація про смартфон вже потрапляла в мережу, але зараз з’явилася фотографія коробки пристрою, що підтверджує його деякі характеристики.

Китайський ресурс IThome поділився зображенням коробки Xiaomi Mi 6X. Як і передбачалося раніше, на ній написано, що смартфон оснастять топовим процесором середнього сегмента – Snapdragon 660. Крім цього в девайсі будуть функції ІІ, які поліпшать фотоможливості і оптимізують роботу пристрою. Також на коробці сказано, що Mi 6X має подвійний 20 Мп модуль основної камери і 20 Мп фронтальної.

Згідно з останніми чутками, смартфон отримає 5.99-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD + і співвідношенням сторін 18: 9. У ньому буде 4/6 ГБ оперативної, 32/64/128 ГБ вбудованої пам’яті, порт USB Type C і батарея на 2910 мАч з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 3.0.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анонс смартфона відбудеться 25 квітня. Новинка надійде в продаж в п’яти кольорах : Cherry Powder, Red Flame, Sand Gold, Glacier Blue і Black Stone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.