Утекли фото Samsung Galaxy S23 FE розкрили зовнішній вигляд неанонсованої новинки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки про новий смартфон Samsung Galaxy S23 FE підтвердилися: утекшие фотографії розкрили дизайн пристрою, який практично ідентичний Galaxy S23.

Ці знімки, опубліковані на The Tech Outlook, стали додатковим підтвердженням попередніх зливів.

Згідно з інформацією, смартфон буде оснащений 6,4-дюймовим OLED-дисплеєм із частотою оновлення 120 Гц. Залежно від регіону, пристрій працюватиме на процесорах Snapdragon 8 Gen 1 або Exynos 2200.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Акумулятор отримає ємність 4500 мАг, а камера буде потрійною: 50-мегапіксельна основна, 12-мегапіксельна ширококутна і 8-мегапіксельна телефото.

Пристрій скоро з’явиться на індійському ринку з передбачуваною стартовою ціною в $660. Глобальний реліз, імовірно, відбудеться навколо індійського запуску. Flipkart уже анонсував смартфон на своєму сайті, тож очікувати залишилося недовго.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.