У мережі з’явилися результати Geekbench-тестів iPhone 15 Pro і 15 Pro Max

Час читання: 2 хв.

Перші результати тестів Geekbench для iPhone 15 Pro підтвердили заяви Apple про підвищення продуктивності нового чипа A17 Pro порівняно з торішнім A16 Bionic, що використовувався в iPhone 14 Pro.

Реклама

Як повідомляє портал MySmartPrice, бенчмарк зафіксував результати тестування iPhone 15 Pro з номером моделі iPhone 16,1 і шестиядерним процесором із базовою частотою 3,78 ГГц.

У результаті тестування пристрій набрав 2908 і 7238 балів в одноядерному і багатоядерному тестах, тоді як торішній iPhone 14 Pro набирав 2642 і 6739 балів відповідно.

При цьому iPhone 15 Pro Max з модельним номером iPhone 16,2 набрав 2846 і 7024 бали в одноядерному і багатоядерному тестах відповідно. Це вигідно відрізняє його від торішнього iPhone 14 Pro Max, який у тих самих тестах набирав 2546 і 6631 бал.

Результати Geekbench також свідчать про наявність 8 ГБ оперативної пам’яті в обох моделях iPhone 15 Pro порівняно з 6 ГБ у минулорічних пристроях.

Зараз читають  Samsung Galaxy Z Fold 6 показали на відео: макет порівняли з попередником

Чип A17 Pro виготовлений за першим у світі 3-нанометровим техпроцесом. A17 Pro оснащений шестиядерним процесором, що дає змогу підвищити продуктивність CPU на 10%, а GPU – на 20%. Він також оснащений удвічі швидшим 16-ядерним нейронним движком для збільшення швидкості машинного навчання, наприклад, для точнішої автокорекції або виділення об’єкта із зображення. Він здатний обробляти до 35 трильйонів операцій на секунду.

Крім того, A17 Pro містить абсолютно новий графічний процесор з розробленою Apple шейдерною архітектурою. За словами представників компанії, це найбільший редизайн в історії графічних процесорів Apple з акцентом на продуктивність і ефективність, виконання складних завдань і нові можливості рендерингу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.