Кольори iPhone 15 і iPhone 15 Pro: усі кольори для всіх моделей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple нарешті представила довгоочікувану лінійку iPhone 15. Зазвичай компанія з Купертіно випускає кілька класичних забарвлень, та й ті, доволі нудні, повторювані з покоління в покоління. Але цього разу все змінилося і на iPhone прийшла весна!

Ми зібрали всі нові кольори в одному місці, щоб допомогти вам визначитися з вибором.

Кольори iPhone 15

iPhone 15 і iPhone 15 Plus доступні в п’яти кольорах: зеленому, чорному, жовтому, рожевому і блакитному. Базові смартфони виконані в корпусі з переробленого алюмінію і скла Ceramic Shield. Їхня спинка отримала ще більш матовий відтінок, а значить вона менше блищить і притягує відбитки пальців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 15 у чорному кольорі “Black”

Найстриманіший варіант для тих, хто не хоче виділятися. Логотип Apple оформлений у темнішому кольорі, що створює цікавий контраст з рештою поверхні.

iPhone 15 у жовтому кольорі “Yellow”


У минулому поколінні жовтий був набагато більш насиченим. Йому на заміну прийшов світлий, навіть блідий відтінок, який має дуже елегантний вигляд.

iPhone 15 у рожевому кольорі “Pink”

Новинка сезону. Apple зробила яскравий рожевий варіант для тих, хто хоче помітний смартфон у стилі фільму “Барбі”, який нашумів цього літа.

iPhone 15 у зеленому кольорі “Green”


Ненав’язливість зеленого робить його одним з найкрасивіших нових відтінків. Це світло-салатовий тон, досить ніжний, щоб iPhone з ним мав дорогий вигляд.

iPhone 15 у синьому кольорі “Blue”


Синій у новому поколінні теж зблід, і тепер ще сильніше нагадує відтінок чистого неба. На наш смак, це один із найвдаліших дизайнів, що для жінок, що для чоловіків.

Кольори iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max вийшли в чотирьох кольорах: синьому, білому, чорному і натуральному кольорі титану. Шасі виконано з міцного і легкого титанового сплаву Grade 5, який не дряпається. Спинка – повністю матова. Фарби тут не такі яскраві, як у звичайних моделей. Схоже, Apple хоче, щоб професійні айфони мали брутальний вигляд. І вони відповідають.

iPhone 15 Pro у синьому кольорі “Blue Titanium”

Основна відмінність від синьої версії базового iPhone 15 у тому, що “прошка” набагато темніша. Забарвлення, на жаль, має непоказний вигляд на тлі аналогів, але поціновувачі такого стилю напевно знайдуться.

iPhone 15 Pro в білому кольорі “White Titanium”


Це не ядерно-білий, через матове покриття він швидше нагадує кремовий відтінок. “White Titanium” є духовним спадкоємцем кольору “Gold”, тільки без різкості, яку багато хто вважав циганською.

iPhone 15 Pro у чорному кольорі “Black Titanium”

Компанія називає цей колір чорним, хоча він більше схожий на темно-сірий. Насправді, це одна з основних скарг покупців iPhone, тому що справжнього чорного в Apple не було вже кілька поколінь.

iPhone 15 Pro в титановому кольорі “Natural Titanium”

Головний відтінок нової палітри. Це – природний колір титану: світло-сірий і дуже елегантний. Він яскравіший, ніж попередній, і перебуває на півдорозі до сріблястого. Багато оглядачів одразу ж назвали титанові айфони найкращими в цьому поколінні. А ви як вважаєте?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.