iPhone 15 без лотка SIM-карт залишиться ексклюзивом США

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

План компанії Apple з випуску iPhone 15 лише з eSIM, без фізичної SIM-карти, все ще обмежується ринком США. Незважаючи на припущення, що з’явилися раніше, про те, що така практика буде поширена на інші країни.

Нові моделі iPhone випускаються в чотирьох варіантах: глобальна модель, китайська модель з фізичною Dual-SIM, модель для таких регіонів, як Канада, Японія і Мексика, і модель виключно для США. На попередніх презентаціях Apple наголошувала на перевагах eSIM у плані безпеки, оскільки з викраденого телефону неможливо витягти SIM-карту.

Однак у деяких країнах технологія eSIM впроваджується повільно, і багато операторів поки що не підтримують її.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Витяг лотка для SIM-карт дасть змогу звільнити внутрішній простір в iPhone, проте наразі в американських моделях замість лотка для SIM-карт встановлено пластиковий блок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.