Усі моделі iPhone 15 підтримують інтерфейс DisplayPort для виведення відео з роздільною здатністю до 4K HDR

Час читання: < 1 хв.

Згідно з технічними характеристиками пристроїв, нові моделі iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max підтримують інтерфейс DisplayPort для віддзеркалення відео з роздільною здатністю до 4K HDR і виведення відео на зовнішній дисплей або телевізор.

Реклама

Підтримка DisplayPort вбудована в порт USB-C усіх моделей iPhone 15, а отже, пристрої можуть виводити відео з частотою до 4K/60 Гц на зовнішній дисплей або телевізор, оснащений DisplayPort, за допомогою підтримуваного кабелю USB-C – DisplayPort. Як альтернативу можна використовувати цифровий AV-адаптер Apple USB-C Multiport Adapter вартістю $69 для дзеркального відображення відео з будь-якого iPhone 15 на телевізор або дисплей, оснащений HDMI, з частотою до 4K/60 Гц, але підтримка HDR таким чином не забезпечується.

Зараз читають  Власники iPhone 15 на iOS 18 отримують рекомендації обмежити зарядку до 80-95%

На попередніх моделях iPhone з портом Lightning віддзеркалення відео було обмежене роздільною здатністю 1080p за допомогою адаптерів Apple Lightning-to-HDMI або Lightning-to-VGA.

На жаль, для шанувальників функції “Постановник” (Stage Manager) на деяких моделях iPad, смартфони поки що не підтримують режим розширеного дисплея.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.