У всіх моделях iPhone 15 можна буде вибрати максимальний відсоток батареї для заряджання

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple впровадила нову функцію у свою новітню лінійку iPhone 15, яка дасть змогу користувачам обмежувати максимальний рівень заряду батареї.

Нова можливість з’явилася в бета-версії iOS 17 і, вочевидь, буде доступна тільки для iPhone 15.

Суть функції проста: встановіть максимальний рівень заряду і ваш iPhone не буде заряджатися вище цього порога. Це може продовжити термін служби батареї, особливо якщо ви звикли залишати телефон на зарядці на ніч.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак це також означає, що ви не зможете використовувати повний потенціал батареї.

Нововведення відрізняється від функції “Оптимізоване заряджання батареї”, доступної на деяких Android-смартфонах. У разі зеленого робота, телефон заряджається до 80% і доповнює решту 20% безпосередньо перед тим, як ви його вимкнете.

У випадку з iPhone, система попереджатиме вас, що зарядка зупиниться на встановленому вами рівні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.