iPhone 15 Pro і Pro Max: перші враження журналістів (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналістам видання The Verge вдалося протестувати iPhone 15 Pro і Pro Max відразу після презентації. Вони поділилися враженнями від нового корпусу і камери, а також розповіли, що за досвідом використання смартфон багато в чому відрізняється від попередника.

За словами журналістів, iPhone 15 Pro не можна назвати оновленим 14 Pro, – це нова модель, незважаючи на зовнішню схожість. Значущою візуальною відмінністю новинки стали округлені грані корпусу, через які смартфон “просто приємніше тримати в руках”.

Інше важливе нововведення – кнопка дії, робота якої налаштовується в системному меню. Наприклад, після натискання кнопки можна записати голосову замітку, відкрити камеру, увімкнути ліхтарик, запустити сценарій “Команд” тощо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Окремої згадки був удостоєний і 3-нанометровий чип A17 Pro – втім, вона була короткою і полягала в тому, що ігри смартфон тягне без проблем. А ось порт Type-С, за запевненням видання, може вплинути на повсякденну роботу з iPhone куди помітніше. Завдяки швидкості до 10 Гбіт/с тепер можна виводити на зовнішній монітор картинку в 4K @ 60 fps через кабель, або записувати відео з такою роздільною здатністю відразу на зовнішнє сховище.

Головні зміни в камері – можливість знімати з різними фокусними відстанями (24, 28 і 35 мм) і поява 5-кратного телевіка в модифікації Pro Max. Нарешті, журналісти відзначили можливість знімати 48-мегапіксельні знімки не в ProRAW, як раніше, а у форматі HEIF. Інші нововведення вдасться оцінити тільки при детальному огляді обох моделей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.