Samsung і Xiaomi c Nokia висміяли нову “фішку” iPhone: це ганьба

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Публіка неоднозначно відреагувала на осінню презентацію Apple, проте у великих виробників смартфонів склалася вкрай негативна думка – китайські (і не тільки) виробники масово почали писати в X (Twitter) пости з жартами в бік корпорації з Купертіно.

Хто висловився?

Представництво Samsung глузливо заявило, що Тіму Куку потрібно було представити порт USB-C в iPhone 15 під гаслом “One more thing”. Зазвичай Apple говорить так перед анонсом чогось революційного, наприклад, гарнітури Vision Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


OnePlus теж не став мовчати – китайська компанія нагадала, що їхні флагмани отримали USB-C роз’єм у 2015 році (8 років тому).


Навіть Xiaomi не стрималася. В X (Twitter) від компанії з’явилося повідомлення про те, що першим бюджетником з камерою 48 МП став Redmi Note 7, який зараз коштує 5 000 гривень, а не 50 тисяч, як iPhone 15. Однак Xiaomi не враховує, що роздільна здатність камери ще нічого не говорить про якість зйомки.


Найбільш розгорнутий коментар дала фінська (китайська) Nokia. Компанія порівняла iPhone 15 з бюджетним G42 5G, який теж рожевий, теж з USB-C, з камерою 50 Мп, але дешевше в п’ять разів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.