Обидва iPhone 15 Pro підтримують Wi-Fi 6E

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max – перші моделі iPhone, що підтримують зв’язок нового покоління Wi-Fi 6E, тоді як стандартні моделі iPhone 15, як і раніше, працюють тільки з Wi-Fi 6.

Завдяки підтримці Wi-Fi 6E iPhone 15 Pro і Pro Max можуть підключатися до діапазону 6 ГГц підтримуваних маршрутизаторів, що забезпечує більш високу швидкість, зменшену затримку і меншу кількість перешкод від інших пристроїв.

Для підключення до Wi-Fi 6E потрібен маршрутизатор із підтримкою Wi-Fi 6E. Зараз на ринку представлено безліч варіантів, але саме поширення стандарту ще досить обмежене.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple додає підтримку Wi-Fi 6E у свої пристрої з 2022 року. Вона доступна в останніх моделях iPad Pro, 14- і 16-дюймових MacBook Pro, Mac mini, Mac Studio і комп’ютерах Mac Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.