Які моделі iPhone перестали продавати після анонсу iPhone 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одразу після того, як Apple анонсувала новенькі iPhone 15, компанія також оголосила про зняття з виробництва низки старих моделей.

Список “жертв” включає в себе iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 13 mini і iPhone 12. Цей крок є традиційним для Apple і слідує практиці попередніх років.

В актуальній лінійці смартфонів бренду залишилися iPhone SE, пропонований за ціною в $429, а також iPhone 13 за $599 і $699. Звичайно ж, до них приєдналися і свіжоанонсовані iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ці зміни в асортименті не тільки оновлюють лінійку продуктів, а й дають змогу компанії зосередити увагу споживачів на новинках, мінімізуючи конкуренцію зі старими моделями.

Варто зазначити, що зняття з виробництва старих моделей часто супроводжується зниженням їхніх цін на вторинному ринку, що може стати гарною новиною для тих, хто не женеться за останніми новинками.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.