Новий смартфон Honor Magic 6 Pro отримає головну фішку нових iPhone 15 і 15 Plus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Honor, яка не так давно представила свою серію смартфонів Magic 5, вже активно працює над їх наступником.

Інсайдери стверджують, що новий Honor Magic 6 Pro отримає “центрований пігулкоподібний отвір” в екрані, що є відходом від дизайну попередньої моделі з лівостороннім розташуванням.

Цей дизайнерський хід схожий з новими моделями iPhone 15 і 15 Plus. У “пігулці” будуть розміщені сенсори для 3D-розпізнавання обличчя і фронтальна камера.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, нова версія користувацького інтерфейсу MagicOS 8.0, заснована на Android 14, також буде адаптована для підтримки цього нового дизайну.

Слід зазначити, що свіжа версія фірмової оболонки отримає власне мікроядро, що обіцяє поліпшену продуктивність і знижене енергоспоживання. Дана особливість буде відповідати за базові завдання операційної системи, такі як управління пам’яттю і планування процесів.

Поки що точна дата випуску Honor Magic 6 Pro невідома, але очікується, що смартфон буде офіційно представлений у 2023 році.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.