iPhone 15 Pro і 15 Pro Max отримали більше оперативної пам’яті, ніж торішні моделі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple традиційно не афішує обсяг оперативної пам’яті у своїх iPhone. Однак, згідно з інформацією від MacRumors, у моделях iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max встановлено 8 ГБ оперативної пам’яті.

Таким чином, у Pro-моделях кількість оперативної пам’яті збільшилася, зробивши ці версії iPhone 15 ще потужнішими і продуктивнішими.

Більший об’єм оперативної пам’яті дає змогу пристрою ефективніше працювати з багатозадачністю, обробляти складні завдання та досягати більш плавної роботи застосунків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На жаль, інформація про кількість оперативної пам’яті в базових моделях iPhone 15 поки не надана.

Однак, враховуючи тенденцію Apple до поліпшення характеристик своїх пристроїв, можна очікувати, що і в цих моделях буде достатньо оперативної пам’яті для забезпечення високої продуктивності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.